Zoeken

Kwalificatie WK-2026: Walid Regragui heeft luxe-probleem

9 mei 2024 - 21:00 - Sport

©

Walid Regragui heeft een luxe-probleem. Voor de cruciale WK-kwalificatiewedstrijden tegen Zambia en Congo in juni, heeft hij een overvloed aan talentvolle spitsen om uit te kiezen.

De Marokkaanse bondscoach moet een keuze maken tussen Youssef En-Nesyri, Ayoub El Kaabi, Abderrazak Hamdallah en Soufiane Rahimi. De bondscoach en zijn staf bestuderen momenteel wie de aanvalsleider zal worden van de Atlas Leeuwen in de komende wedstrijden. Dit is geen gemakkelijke taak, aangezien alle vier de spelers dit seizoen in uitstekende vorm zijn.

Lees ook: Adel Taarabt, Walid Regragui’s verrassing?

Ayoub El Kaabi, de Marokkaanse spits van Olympiakos Piraeus, heeft dit seizoen al bijna 30 doelpunten gemaakt. Landgenoot Abderrazak Hamdallah, die uitkomt voor Al-Ittihad in Saoedi-Arabië, scoorde in totaal 26 doelpunten in alle competities. Youssef En-Nesyri van Sevilla FC was dit seizoen goed voor 13 doelpunten. En Soufiane Rahimi is in topvorm bij Al Ain in de Verenigde Arabische Emiraten, met name in de AFC Champions League.

Lees ook: Bondscoach Walid Regragui wil Oussama Idrissi terughalen

Walid Regragui zal eind mei de definitieve selectie van Marokkaanse spelers bekendmaken voor de wedstrijden tegen Zambia en Congo in juni, die deel uitmaken van de kwalificatie voor het WK 2026, dat wordt georganiseerd door de Verenigde Staten, Mexico en Canada.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team