Zoeken

Zware klap voor Nayef Aguerd

10 mei 2024 - 22:00 - Sport

©

West Ham-verdediger Nayef Aguerd dreigt de rest van het seizoen te missen door een enkelblessure. De Marokkaanse international, die al vaker dit seizoen geblesseerd was, viel uit tijdens de kwartfinale van de Conference League tegen Bayer Leverkusen op 18 april.

Nayef Aguerd is sindsdien niet meer in actie gekomen en zijn afwezigheid is te merken in de defensie van de Hammers, die in de laatste drie wedstrijden twaalf tegendoelen kregen. West Ham ontvangt zaterdag Luton Town en reist op 19 mei naar Manchester City voor de laatste wedstrijd van het seizoen, en zal dat zonder zijn sleutelspeler moeten doen.

Lees ook: Nayef Aguerd maanden out door blessure

Deze blessure is niet alleen een klap voor West Ham, maar ook voor bondscoach Walid Regragui. Nayef Aguerd is een vaste waarde in de Marokkaanse selectie en zal waarschijnlijk niet meedoen in de komende twee WK-kwalificatiewedstrijden tegen Zambia (3 juni) en Congo (10 juni).

Lees ook: West Ham stelt prijs Nayef Aguerd vast, interesse uit Saoedi-Arabië

Naast de sportieve impact kan deze nieuwe blessure ook gevolgen hebben voor de toekomst van de Atlas Leeuw bij West Ham. Nayef Aguerd wordt begeerd door Olympique Marseille en verschillende clubs uit Saoedi-Arabië, en een transfer deze zomer lijkt steeds waarschijnlijker.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team