Zoeken

Algerijnse U17-vrouwenteam in Marokko voor duel met Atlas Leeuwinnen

9 mei 2024 - 11:00 - Sport

©

De Algerijnse voetbalploeg voor vrouwen onder 17 jaar is sinds maandag in Marokko. Daar bereiden de jonge voetbalsters zich voor op de wedstrijd van vrijdag tegen hun Marokkaanse tegenhangers.

De Algerijnse delegatie arriveerde maandag op de internationale luchthaven Mohammed V in Casablanca. Van daaruit vlogen ze door naar Oujda. Vervolgens namen ze de bus naar Berkane, waar de wedstrijd zal plaatsvinden.

Lees ook: Hof van Arbitrage voor Sport vernietigt hoop van Algerijnse voetbalbond

De Algerijnse ploeg zal twee trainingssessies afwerken in Saïdia voordat de wedstrijd plaatsvindt, meldt de Algerijnse voetbalbond. De laatste training zal plaatsvinden in het gemeentestadion van Berkane, waar ze het tegen de Atlas Leeuwinnen zullen opnemen. De wedstrijd in Berkane is onderdeel van de derde ronde van de kwalificatie voor het WK voor vrouwen in deze leeftijdscategorie.

Lees ook: Warm welkom voor USM Alger in Oujda: melk, dadels en bloemen (video)

De wedstrijd vindt plaats in een gespannen sfeer. Recent weigerde USM Alger om de halve finale van de CAF Confederation Cup te spelen tegen Renaissance Sportive Berkane vanwege de kaart van Marokko met de Sahara op het shirt van de Marokkaanse ploeg.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team