Zoeken

Marokko-Frankrijk: Marokkaanse artsen draaien overuren

14 december 2022 - 18:00 - Sport

©

Marokko gaat de halve finale tegen Frankrijk tegemoet met grote onzekerheid over de beschikbaarheid van geblesseerde spelers. Tijdens een persconferentie op dinsdag toonde Walid Regragui zich echter gerustgesteld over de situatie.

"We hebben veel geblesseerde spelers, maar ze recupereren goed. Onze medische staf is top en brengt elke dag goed nieuws", zei de coach van de Atlas Leeuwen. Er is voor hem geen reden tot bezorgdheid over de fitheid van de spelers die woensdag tegen Frankrijk op het veld staan. "We stellen het best mogelijke team op, met spelers die 100% fit zijn," verzekerde Walid Regragui.

Het is echter nog niet zeker of Romain Saïss, die in de wedstrijd tegen Portugal geblesseerd raakte, tegen de Fransen zal spelen. "Ik zal alles doen om erbij te zijn," zei Saïss na de gewonnen kwartfinale. "Ik wil mijn team steunen, ook al zijn er situaties waarin je je verantwoordelijkheid moet nemen en niet alleen aan je persoonlijke trots moet denken."

Hetzelfde geldt voor Nayef Aguerd, die de kwartfinales al had gemist. Noussair Mazraoui stond niet in de opstelling tegen Portugal, maar zou nu weer klaar zijn om in actie te komen. Achraf Hakimi is ook nog niet volledig hersteld van zijn blessure. Het is nog niet bekend wie woensdag om 20.00 uur in het Al-Bayt stadion tegen Frankrijk zal starten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team