Zoeken

Hakim Ziyech krijgt moeilijk af te slaan aanbod

5 mei 2024 - 09:00 - Sport

©

Hakim Ziyech blijft de interesse van clubs in Saoedi-Arabië wekken. Na een lucratieve aanbieding van Al Shabab in de winterse transferperiode te hebben geweigerd, zou de Marokkaanse aanvaller van Galatasaray deze zomer alsnog naar de Saoedische competitie kunnen verhuizen.

Tijdens de laatste wintermercato kreeg Ziyech een aantrekkelijke aanbieding van Al Shabab, waar landgenoot Romain Saiss speelt. De Saoedische club was bereid om de Atlas Leeuw voor tweeënhalf jaar te contracteren en hem een jaarlijks salaris van 37,5 miljoen euro te betalen. Maar de Marokkaanse international wees het bod af, in de hoop zijn carrière in Europa voort te zetten.

Lees ook: Hakim Ziyech keert terug naar zijn roots

Door toenemende blessures heeft Ziyech dit seizoen niet kunnen schitteren bij Galatasaray. De Turkse club, ontevreden over de prestaties van de Marokkaanse aanvaller, overweegt om hem in de transferzomer op de markt te brengen. Meerdere clubs in Saoedi-Arabië hebben al interesse getoond in de 31-jarige speler.

Lees ook: XXL-bod voor Hakim Ziyech

Zal de Atlas Leeuw zwichten voor de lucratieve aanbiedingen van de Saoedische clubs en zijn carrière in het Midden-Oosten nieuw leven inblazen, of kiest hij ervoor om zijn avontuur in Europa voort te zetten? Hakim Ziyech is ook in het vizier van zijn oude club Ajax Amsterdam, die al heeft laten blijken hem graag terug te willen halen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team