Zoeken

Koning Mohammed VI in Dubai Mall gespot (foto)

18 december 2023 - 15:00 - Marokko

©

Koning Mohammed VI is gespot in de Dubai Mall, een van de grootste winkelcentra ter wereld. De monarch werd vergezeld door vrienden en lijfwachten.

Enkele dagen geleden bracht Koning Mohammed VI een officieel bezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten, waar belangrijke, voornamelijk economische, overeenkomsten werden ondertekend. Deze overeenkomsten beslaan een breed scala aan sectoren, waaronder infrastructuurprojecten zoals snelwegen en hogesnelheidstreinen, ontziltingsinstallaties, heropbouw na de verwoestende aardbeving in de regio van Marrakech, en de gezondheidssector.

Lees ook: Koning Mohammed VI blijft in de Verenigde Arabische Emiraten

Na zijn driedaagse bezoek heeft de Koning besloten om de feestdagen in de Verenigde Arabische Emiraten door te brengen. Het is in deze context dat hij gezien werd in de Dubai Mall.

Lees ook: Persoonlijke chef-kok Koning Mohammed VI deelt anekdotes (video)

Het is niet de eerste keer dat Koning Mohammed VI Dubai bezoekt. In 2018 bracht hij enkele vakantiedagen door in de stad, samen met prins Moulay Hassan. Van dat bezoek circuleerden diverse foto’s online, waaronder enkele met Nusret Gökçe, de beroemde Turkse restauranthouder in Dubai. Gökçe, bekend als Salt Bae, deelde destijds zijn enthousiasme over het bezoek van de monarch op zijn Instagram-account met de woorden: "Met de Koning van Marokko Mohammed VI, bedankt voor uw bezoek!!!".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team