Zoeken

Voedselvergiftiging in Marrakech: twee doden en 24 zieken

27 april 2024 - 19:30 - Marokko

©

Twee mensen zijn om het leven gekomen en 24 anderen zijn ziek geworden na in een snackbar in Marrakech te hebben gegeten. De oorzaak van zou bedorven vlees zijn dat in de zaak werd geserveerd.

De politie en een commissie van de voedsel- en warenautoriteit ONSSA gingen ter plaatse om een ​​onderzoek in te stellen naar de omstandigheden van het drama, meldt Rue20. Onderzoek wees uit dat er een grote hoeveelheid bedorven vlees aanwezig was dat bestemd was voor de bereiding van fastfood. Dit vlees, ongeschikt voor consumptie, zou de dood van een jonge man en een jonge vrouw hebben veroorzaakt.

Lees ook: Marokko: maaltijd eindigt in ziekenhuis

De 24 slachtoffers van voedselvergiftiging werden met spoed overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis Mohammed VI voor de nodige medische zorg.

Lees ook: Brits gezin zwaar ziek na eten in Marrakech

De eigenaar van de snackbar, die vermoedelijk verantwoordelijk is voor deze tragedie, is gearresteerd en naar het politiebureau gebracht voor verhoor onder toezicht van het bevoegde parket. Hij zal zich moeten verantwoorden voor beschuldigingen van het in gevaar brengen van het leven van anderen en onopzettelijke doodslag.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team