Zoeken

Beste steden voor een droomvakantie in Marokko

12 april 2024 - 12:00 - Marokko

©

Marokko is al jarenlang een populaire bestemming voor toeristen, en met reden. Het koninkrijk heeft prachtige landschappen, schitterende stranden, imposante bergen en een heerlijke gastronomie. The Independent heeft een lijst opgesteld van de beste steden in Marokko om een onvergetelijke vakantie te beleven.

Marrakech is een must-see voor elke bezoeker van Marokko. Het beroemde Djemaa el-Fna plein, de Koutoubia-moskee, de medina met haar souks en riads, en de prachtige Atlasbergen in de omgeving zorgen voor een unieke ervaring. Luxe en comfort vind je in de prachtige resorts in de Palmentuin.

Lees ook: Marokkaanse stad bij beste honeymoon bestemmingen

Fez, de stad van de ambachtelijke tradities, biedt een fascinerende mix van oud en nieuw. Bezoek de leerlooierijen, de medina - de grootste ter wereld - en de prachtige moskeeën. Ontspan in een traditionele hammam of geniet van de moderne faciliteiten van het luxueuze Sahrai hotel op de heuvels.

Taghazout, gelegen aan de Atlantische kust, is een paradijs voor surfers. De prachtige stranden, de relaxte sfeer en de charmante vissersdorpjes maken van Taghazout een unieke bestemming.

Tanger, de poort tot Afrika, is een bruisende stad met een rijke historie. Bewonder de Kasbah, de Romeinse ruïnes, de trendy boetieks en geniet van een heerlijke muntthee in het beroemde Café Baba. Ontdek de prachtige stranden of verdiep je in de cultuur in de musea van Tanger.

Casablanca, de moderne metropool van Marokko, heeft alles te bieden voor een geslaagde vakantie. Bewonder de Hassan II-moskee, dwaal door de souks, proef de lokale keuken op de markt en geniet van de luxe in het Art Palace Suites & Spa.

Essaouira, met haar relaxte sfeer, prachtige stranden en ideale omstandigheden voor windsurfen, is de perfecte bestemming om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Lees ook: Marokkaanse stad bij populairste bestemmingen ter wereld

Of je nu op zoek bent naar avontuur, cultuur, gastronomie of pure ontspanning, Marokko heeft voor ieder wat wils. De steden die The Independent beschrijft, zijn slechts een greep uit de vele prachtige parels die dit land te bieden heeft.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team