Zoeken

Basma Boussil en Tamer Hosny delen familiefoto ondanks scheiding

14 maart 2024 - 15:00 - Cultuur

©

Verrassing voor fans van de Marokkaanse zangeres Basma Boussil en de Egyptische ster Tamer Hosny. Op Instagram deelde Basma Boussil een foto waarop ze samen te zien zijn met hun drie kinderen, ter gelegenheid van de start van de ramadan.

Op de foto, die met haar volgers op Instagram is gedeeld, stralen Basma Boussil en Tamer Hosny omringd door hun dochters Ghaya en Tala en hun zoon Adam. "Ramadan Kareem en gefeliciteerd aan iedereen", schreef Basma bij het kiekje.

Lees ook: Tamer Hosny en Bassma Boussel na 12 jaar gescheiden

Tamer Hosny reageerde op de foto met de woorden: "Aan jou ook Basma, gefeliciteerd aan al onze kinderen, familie. (...) Prachtig is de tune van de serie van de prachtige ster Mai Omar, met jouw stem, het acteerwerk van Mai en de regie van het genie Mohamed Sami. Moge God jullie al het geluk schenken."

Lees ook: Bassma Boussel deelt vrolijke video na scheiding van Tamer Hosny

De gezamenlijke foto van Basma en Tamer op sociale media heeft tot veel discussie geleid. Sommige internetgebruikers speculeren over een mogelijke hereniging van het voormalige koppel, terwijl anderen de foto eerder zien als een onschuldige familiefoto. Ze benadrukken dat de twee artiesten ondanks hun scheiding vrienden zijn gebleven en elkaar regelmatig zien, in het bijzijn van hun kinderen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team