Zoeken

Dounia Boutazout presenteert nieuw seizoen Lalla Laaroussa

24 april 2024 - 18:00 - Cultuur

©

Marokkaanse topactrice Dounia Boutazout is terug! Ze is de presentatrice van Lalla Laaroussa, de populaire entertainment show op Al Aoula. Het 18e seizoen belooft tal van verrassingen en onvergetelijke momenten voor de kijkers.

In een video op haar Instagram-account bevestigde Dounia Boutazout haar terugkeer naar Lalla Laaroussa. De video, met de tekst "Binnenkort op Al Aoula: Lalla Laaroussa, wees erbij!", werd enthousiast ontvangen door haar volgers.

Lees ook: Dounia Boutazout van eerste baby bevallen

De terugkeer van Dounia Boutazout is goed nieuws voor fans van de show. De Marokkaanse presentatrice wordt gewaardeerd om haar professionaliteit, talent en innemende persoonlijkheid. De actrice is een bekend figuur van de Marokkaanse televisie. Dankzij haar humor, vrolijkheid en toegankelijkheid heeft ze de harten van de Marokkaanse kijkers veroverd.

Lees ook: Marokko: ruzie en beledigingen tijdens een televisieprogramma "Lalla Laaroussa"

Het 18e seizoen van Lalla Laaroussa belooft een ware rollercoaster te worden. Fans kunnen zich verheugen op prestigieuze gasten, leuke spelletjes, hilarische sketches en unieke momenten van samenzijn. Dounia Boutazout belooft een seizoen vol emoties en plezier.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team