Zoeken

Air Arabia Maroc opent nieuwe routes

19 augustus 2023 - 13:00 - Marokko

©

De luchtvaartmaatschappij Air Arabia Maroc gaat nieuwe routes openen om Marrakech, Dakhla en Fez met elkaar te verbinden, als onderdeel van het uitbreidingsprogramma van haar nationaal netwerk.

Vanaf 29 oktober zal Air Arabia twee directe vluchten per week aanbieden, op woensdag en zondag, van Marrakech naar Dakhla, aldus een verklaring van de maatschappij. De groep zal ook Fez en Dakhla verbinden op woensdag en zondag. Deze route-uitbreiding is bedoeld om "een breder en betaalbaarder scala aan reisopties te bieden, waardoor het verkennen van deze bestemmingen toegankelijker en bereikbaarder wordt", benadrukt Air Arabia. Tickets voor deze nieuwe routes zijn reeds beschikbaar.

Lees ook: Air Arabia start directe vlucht Nador-Frankfurt

In juli had de luchtvaartmaatschappij al nieuwe routes geopend die Tanger verbinden met Palma de Mallorca in Spanje en Montpellier in Frankrijk. Het bedrijf meldt verder dat reizigers zich nu online kunnen inchecken via de website of mobiele app. Klanten kunnen zich ook aanmelden voor het loyaliteitsprogramma "AirRewards", dat voordelen biedt zoals het omzetten van verzamelde punten in gratis vluchten of extra diensten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team