Zoeken

Verstoten vrouw probeert ex-man in brand te steken in Marokko

25 juli 2018 - 19:30 - Marokko

©

Een vrouw die verstoten was door haar man in Casablanca heeft eerder deze week geprobeerd om hem in brand te steken. Daarna stak ze zichzelf in brand.

Het koppel was nog maar twee maanden getrouwd. De man, vader van drie kinderen, verloor zijn eerste vrouw drie maanden eerder. Hij besloot snel terug te trouwen omdat hij niet alleen voor zijn kinderen kon zorgen. Volgens ALM werkt de man laat ’s avonds als straatverkoper in de metropool en vervoerde hij overdag goederen met zijn motorbakfiets.

Zijn tweede huwelijk met een vrouw uit zijn wijk verliep echter niet als verwacht. Hij besloot haar na slechts twee maanden te verstoten. De vrouw probeerde zich eerst met hem te verzoenen. Ook vrienden grepen in om een oplossing te vinden maar de man weigerde.

De wanhopige vrouw besloot hem te vermoorden en zichzelf vervolgens te verbranden. Ze overgoot haar ex-man, zijn motorbakfiets en zichzelf ’s avonds op straat met benzine. De man reageerde echter snel en rende weg. De kleren van de vrouw en de motorbakfiets vatten wel vuur. Getuigen grepen in en wisten de vlammen snel te doven. De vrouw werd met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis afgevoerd.

De politie heeft een onderzoek gestart. De motorbakfiets werd volledig verwoest.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team