Zoeken

Vermoorde Marokkaanse diplomaat in Zuid-Afrika kreeg twintigtal messteken

9 oktober 2014 - 18:56 - Marokko

©

Noureddine Fatmi werd met een twintigtal messteken om het leven gebracht. De Marokkaanse diplomaat werd maandag dood aangetroffen in zijn woning in de Zuid-Afrikaanse stad Pretoria.

De politie blijft vaag over de zaak, maar volgens de eerste resultaten van het moordonderzoek gaat het om een uit de hand gelopen inbraak terwijl het slachtoffer thuis was.

Nourredine Fatmi werd met meerdere open wonden, veroorzaakt door een mes of ander scherp voorwerp, aangetroffen. Lokale krant The Times schrijft dat de Marokkaanse diplomaat ruim twintig keer werd gestoken en dat er sprake is van een gevecht.

De diplomaat verscheen maandag niet op de Ambassade van Marokko in Pretoria. Zijn bezorgde collega’s probeerden hem eerst telefonisch te bereiken alvorens bij hem thuis te gaan kijken. Zij vonden de diplomaat in een plas bloed.

De politie heeft een sectie op het lichaam van de diplomaat laten verrichten. De resultaten worden komend weekend bekend gemaakt. Nog steeds volgens The Times is de mobiele telefoon van het slachtoffer verdwenen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team