Zoeken

Verdwijning van Rabia H. uit Genk

20 december 2020 - 10:00 - Wereld

©

De verdwijning van de 29-jarige Rabia H. in het Belgische Genk is omhuld met mysteries. Haar auto is in de Albert-Kanaal teruggevonden. Van de vrouw ontbreekt sindsdien elk spoor. De politie doet een onderzoek of er niet sprake is van moord.

Ontvoering, zelfmoord, moord of vrijwillige verdwijning: alle mogelijke scenario’s worden door de Belgische politie onderzocht. Getuigen melden dat ze de vrouw in het stadje Heusden-Zolder hebben gezien, wat ver weg ligt van haar thuis. Volgens een voorlopig onderzoek gaat de politie er vooralsnog vanuit dat er geen misdaad is gepleegd. De Belgische website 7sur7 meldt dat de familie in ieder geval niet van een zelfmoord uit gaat.

Een familielid van de vrouw zegt dat Rabia in een moeilijke relatie zit met haar echtgenoot. Ze had aangegeven te willen scheiden, maar moest noodgedwongen bij hem blijven. Het is niet bekend wat het motief van de verdwijning zou kunnen zijn.

Getuigen vertellen dat ze twee mannen de auto in het kanaal zagen duwen. De twee zijn vervolgens weggevlucht.

Update : Rabia is levend en gezond teruggevonden. Ze hield zich schuil in het buitenland, waarschijnlijk in haar herkomstland Turkije.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team