Zoeken

Ontdek de verblijfskosten van Real Madrid in Marokko

14 december 2014 - 22:55 - Sport

©

De spelers van Real Madrid zijn vrijdag in Marokko aangekomen voor het WK voor clubteams. Het hele team logeert in het Sofitel Rabat. Maar tegen welke prijs?

Spaanse krant AS heeft de prijzen van het luxehotel in de Marokkaanse hoofdstad gepubliceerd. Voor een verblijf in een klassieke kamer, dus de goedkoopste kamer, moet men 283 euro per nacht betalen.

Als men iets meer ruimte wenst kost een suite tussen 493 en 721 euro per nacht. En voor nog grotere kamers moet men een budget van 1269 à 2547 euro per nacht voorzien. De krant geeft echter niet aan welke kamers de spelers van Real Madrid hebben gekregen.

Wat betreft de veiligheid heeft Marokko ook groot gezien. Ruim veertig politieagenten werden ingezet om de veiligheid van de Spaanse spelers te garanderen. Vijf agenten houden zich uitsluitend bezig met voetbalster Cristiano Ronaldo, die duizenden fans heeft in het land.

Real Madrid speelt dinsdag de halve finale tegen de Mexicaanse Cruz Azul. Zondag werd besloten de wedstrijd naar Marrakech te verplaatsen vanwege de overvloedige regen in Rabat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team