Zoeken

Spanje: moordenaar Marokkaan opgepakt (video)

10 juni 2019 - 17:22 - Wereld

©

De vermeende moordenaar van een jonge Marokkaan in Spanje is door de politie gearresteerd. De dader en het slachtoffer waren net voor de moord aan het ruziën.

Volgens Voz de Galizia hadden soufian Mraha en zijn moordenaar een domme ruzie over een vieze blik. De dader haalde toen voor tientallen getuigen een mes naar boven en stak het slachtoffer drie keer.

Toen Soufian zwaargewond op straat lag keerde de dader terug en probeerde hem nogmaals te steken. Het hele voorval vond op enkele meters van een politiekantoor plaats.

Twee agenten renden naar buiten en probeerden het bloeden te stoppen maar het was al te laat. Bij aankomst van de hulpdiensten werd een uur lang geprobeerd om Soufian te reanimeren, tevergeefs.

De vermeende dader is een werkloze Duitser genaamd Jürgen Wilfried Karau. Hij woont in dezelfde stad als het slachtoffer met zijn moeder met wie hij een moeilijke relatie heeft. Hij was onlangs gearresteerd voor een diefstal bij een buurvrouw.

Soufian woonde nog maar enkele weken in Salceda. Hij studeerde nog en werkte in een fabriek van Citroën om zijn studies te betalen. Hij speelde voetbal bij een lokale club en wordt beschreven als een lieve jongen met waarden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team