Zoeken

Kan Soufiane Touzani Maradona naar de kroon steken? (video)

27 november 2020 - 19:40 - Sport

©

Cristiano Ronaldo, Hakim Ziyech, Frenkie de Jong en Kevin de Bruyne werden door hem te kijk gezet, maar kan Soufiane Touzani door zijn trucs ook Maradona naar de kroon steken?

Er zijn maar weinig mensen die zoveel met een bal kunnen als Soufiane Touzani, zijn duizelingwekkende en vernieuwende voetbaltrucs trokken de aandacht van topvoetballers en gaven hem toegang tot de wereld van het mondiale topvoetbal.

De wereldberoemde Rotterdammer zegt in het AD dat de kunstjes van Maradona verslaan een brug te ver gaat. "Maradona had maar één been nodig om zowel links al rechts te zijn, want zijn buitenkantje links was eigenlijk zijn rechterbeen. Zijn trucs waren van hoog niveau. Ongekend.", zegt Touzani vol bewondering.

Wel wordt hij geregeld met Maradona vergeleken, maar dat vindt Touzani te veel eer. "Nou nee, mijn trucs zijn niet als die van Maradona, want de specifieke trucs die hij doet kan ik gewoon niet zo goed. Daarom is hij Maradona en ik Soufiane Touzani. Maar goed, misschien heb ik ook wel een paar trucs die hij niet kon."

Klik hier om de video te bekijken

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team