Zoeken

Sharia4Belgium bedreigt Abdelilah Benkirane

23 maart 2012 - 21:05 - Wereld

©

In een video op internet bekritiseert de leider van Sharia4Belgium de Marokkaanse Premier Abdelilah Benkirane. Volgens Fouad Belkacem is Benkirane geen "echte islamist" omdat hij nooit spreekt over de verkoop van alcohol in Marokko.

Abu Imran beschuldigt Benkirane ervan het democratisch spel van Marokko te hebben aanvaard door Premier te worden. Daarom zal hij noch Benkirane, noch de leden van de Gerechtigheid en Ontwikkeling Partij (PJD), verdedigen op de dag des oordeels.

"Hoe komt het dat U Jennifer Lopez in Marokko laat zingen tegen miljoenen dirhams en een salaris geeft van 2,7 miljoen dirham aan bondscoach Eric Gerets, terwijl mensen sterven op straat en op zee?"

In zijn boodschap aan Benkirane, vraagt de leider van Sharia4Belgium ook een nieuw onderzoek naar de aanslagen van mei 2003 in Casablanca en april 2011 Marrakech.

Fouad Belkacem is in Marokko veroordeeld tot tien jaar gevangenis voor drugshandel. Hij pleit voor de oprichting van een islamitische staat in België, waar hij reeds 18 keer is veroordeeld. België zoekt uit hoe zijn burgerschap kan worden afgenomen, zodat hij aan Marokko kan uitgeleverd worden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team