Zoeken

Schooldirectrice zwaar mishandeld in Fez

23 september 2019 - 19:10 - Marokko

©

De moeder en twee andere familieleden van een leerlinge in Fez, zijn door de politie gearresteerd voor het mishandelen van een schooldirectrice.

Het slachtoffer werd met verwondingen aan het hoofd en het gezicht in het ziekenhuis opgenomen na door de drie verdachten te zijn mishandeld in haar kantoor op de middelbare school waar ze werkt.

Volgens de politie was de moeder van de leerlinge het bureau van de directrice binnengelopen om een bewijs van uitschrijving voor haar dochter te krijgen.

De directrice weigerde op haar verzoek in te gaan omdat de vader de voogdij heeft over het meisje en hij dus aanwezig moest zijn. Volgens de moeder was hij echter op reis.

Na een kort gesprek verloor de moeder haar geduld en viel samen met twee andere familieleden die haar vergezelden, de schooldirectrice aan.

De drie verdachten werden vorige week woensdag door de procureur des Konings in Fez gehoord. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan bij de rechtbank van eerste aanleg. Haar verwondingen werden medisch bevestigd.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team