Zoeken

Schandaal in Marokko: meisje bevalt van baby oom

30 oktober 2019 - 17:00 - Marokko

©

Een meisje van 13 jaar is in het Marokkaanse Bouknadel van een baby bevallen na herhaaldelijk door haar oom te zijn misbruikt met het medeweten van haar moeder.

De oom, een man van rond de vijftig, en de moeder van het meisje werden door de koninklijke gendarmerie gearresteerd. Beiden werden door de procureur des konings in Rabat gehoord en in voorlopige hechtenis genomen.

Assabah bericht dat de moeder werd aangeklaagd voor het niet aangeven van een misdaad en de oom voor verkrachting en pedofilie. De man ontkent de hele zaak. Zijn DNA zal worden vergeleken met dat van de baby.

Een onderzoek was ingesteld nadat een wandelaar de baby van het meisje nabij het dorpje El Hancha had gevonden. De man waarschuwde de hulpdiensten en de baby werd naar het kinderziekenhuis Souissi in Rabat gebracht.

De piepjonge mama werd geïdentificeerd en vertelde aan de agenten dat ze door haar oom was misbruikt. Haar moeder had haar verboden om te aborteren uit vrees voor een rechtszaak. Ze haalde het meisje van school en sloot haar tot de bevalling op in huis. Na de bevalling nam de moeder de baby mee en liet hem achter nabij het dorpje.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team