Zoeken

Rubby droomt in Woody Allen film te spelen

2 juni 2011 - 22:15 - Cultuur

©

De Marokkaanse escort, Karima El Mahroug alias Ruby, bekend omdat ze seks zou hebben gehad met Silvio Berlusconi terwijl ze minderjarige was, zou jaloers zijn op de verschijning van Carla Bruni in de Woody Allen film "Midnight in Paris" .

De Amerikaanse filmmaker bekend om zijn zelfspot, zou gecharmeerd zijn door Ruby die hij enkel op foto zou hebben gezien en zou eraan denken haar te doen spelen in één van zijn films. Ruby die van de bewondering van Woody Allen heeft gehoord, heeft hem een brief gestuurd.

In deze brief, gepubliceerd door het Italiaanse tijdschrift Oggi, laat Ruby weten aan de Amerikaanse regisseur dat ze trots is op de belangstelling die hij voor haar heeft. Zij laat ook weten dat de "Bunga-Bunga" zaak haar heeft uitgeput en dat ze enkel haar vreugde en kalmte terugvind wanneer ze zijn films bekijkt.

Karima El Mahroug vertrouwde Woody Allen ook toe hoe graag ze de plaats van Carla Bruni in "Midnight in Paris" had willen nemen en vraagt zich af wat de Franse eerste dame meer heeft dan haar: "Zij is gewoon iemand die meer geluk heeft gehad dan ik. Zij is rijk geboren terwijl ik heb moeten worstelen om alles te hebben".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team