Zoeken

Vrouw Jamel Debbouze slachtoffer racisme door huwelijk met ’gehandicapte Arabier’

3 januari 2014 - 16:37 - Wereld

©

Melissa Theuriau vertelde enkele dagen terug aan Paris Match, dat ze het slachtoffer is van racisme sinds haar huwelijk met de Frans-Marokkaanse acteur Jamel Debbouze.

Frankrijk is racistisch. Daar is de beeldmooie journaliste van overtuigd door de vele haatbrieven die ze wekelijks krijgt. "Ik krijg bijna wekelijks brieven waarin geschreven staat dat ik een schande ben voor Frankrijk omdat ik met een gehandicapte Arabier ben getrouwd, die niet deftig Frans kan en binnenkort toch zal sterven."

Haar keuze voor een Marokkaan kunnen vele Fransen niet bekroppen. Maar dankzij haar man Jamel Debbouze, heeft Melissa Theuriau geleerd om er niet te veel aandacht aan te schenken.

Jamel Debbouze over hun ontmoeting

In een recent interview met een Senegalese krant, vertelde de Frans-Marokkaanse komiek over zijn ontmoeting met Melissa Theuriau. "Het was heel vreemd. Het was in Spanje. Ik werkte aan de voorlaatste scene van Asterix", aldus Jamel, eraan toevoegend dat hij net met Zinedine Zidane een stukje moest opnemen. "We zagen elkaar toen voor het eerst, maar praatten toen niet samen. Vervolgens zagen we elkaar terug..."

Over de knappe moeder van zijn twee kinderen Leon en Lila, kan Jamel niet zwijgen. "Ze is prachtig. Ik was betoverd door haar charme. Maar naast haar schoonheid raakte ze me door haar intelligentie. Belangrijk nog, en dat weten de mensen niet, ze is erg grappig."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team