Zoeken

PSV strikt Couhaib Driouech na half jaar wachten

9 juli 2024 - 07:00 - Sport

©

PSV heeft eindelijk beet: Lees ook: Couhaib Driouech (22) is de nieuwste aanwinst van de Eindhovense club. De Atlas Leeuw komt over van Excelsior en tekent een contract tot medio 2029. PSV betaalt naar verluidt 3,5 miljoen euro voor de Rotterdammer.

Een overstap van Couhaib Driouech naar PSV ging afgelopen winter niet door, maar de club bleef geïnteresseerd. De aanvaller was de afgelopen seizoenen een belangrijke kracht bij Excelsior met 16 goals en 16 assists in 101 wedstrijden. Driouech begon zijn carrière in de jeugdopleiding van Heerenveen.

Lees ook: Couhaib Driouech: "Marokko boven alles"

Directeur voetbalzaken Earnest Stewart is verheugd met de komst van Driouech: "Het is een speler met ontzettend veel kwaliteiten Door zijn snelheid en techniek kan hij kansen creëren en afronden. Hij heeft bij Excelsior Rotterdam bewezen dat hij onder druk kan presteren en ook dan zijn stempel op wedstrijden kan drukken. Ik ben blij dat het gelukt is."

Lees ook: Marokkaans elftal: Hervé Renard als redder?

Ook Driouech zelf is blij met zijn transfer naar PSV: "Ik ben heel blij dat ik hier ben en het PSV-shirt mag aantrekken. Voor mij is het echt een eer om hier te mogen spelen. Ik was vorige week nog op vakantie met Ismael Saibari en hij zei dat ik gek zou zijn als ik niet zou komen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team