Zoeken

Politieagent vermoordt vrouw en schoonvader in Marokko

11 februari 2014 - 20:43 - Marokko

©

De Marokkaanse stad Larache werd vorig weekend opgeschrikt door een gewelddadige dubbele moord. Een politieagent gebruikte zijn dienstwapen om zijn vrouw en schoonvader te vermoorden.

Een familieruzie bracht de 34-jarige sergeant bij de Koninklijke gendarmerie ertoe zijn wapen te gebruiken tegen zijn eigen familie. De vrouw werd drie maal geraakt. Haar vader werd met één kogel op korte afstand gedood.

De vrouw van de agent wilde hem verlaten. Zijn schoonvader dreigde er bovendien mee een klacht tegen hem in te dienen vanwege huiselijk geweld.

Buren ontdekten de twee lichamen badend in hun bloed, in de woning van de agent. De dader, vader van twee kinderen, vluchtte na zijn misdaad naar een nabijgelegen bos. Na enkele uren gaf hij zichzelf over aan de politie.

Collega’s van de agent reageerden geschrokt. Volgens hen had hij meerdere telefoontjes gehad van zijn vrouw op zaterdag, waarbij hij te horen kreeg dat zijn schoonvader uit Beni Mellal was aangekomen. Hij was daar duidelijk bezorgd om.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team