Zoeken

Nadia Yassine beschuldigd van overspel

14 juni 2011 - 16:42 - Marokko

©

Een aantal foto’s waarop men Nadia Yassine, officieuze woordvoerster van Al Adl Wal Ihssane, kan zien in gezelschap van een Marokkaan in Athene, Griekenland zijn sinds zondag op het internet te bezichtigen. De man wordt in de tekst die de foto’s begeleid, voorgesteld als haar minnaar.

Volgens dezelfde bron dat zeer precieze details geeft over de trip, zou Nadia Yassin de reis hebben geregeld en betaald. Haar minnaar, een oude klasgenoot van het Frans lyceum van Marrakesh, is ook lid van de beweging en heet Youssef Alaoui Slimani.

Nadia Yassine heeft maandag in een communiqué op internet gereageerd door de Makhzen te beschuldigen achter de foto’s en het artikel over haar zogenaamd vreemdgaan te zitten.

Zij beschouwt wat er gepubliceerd werd als van laster tegen haarzelf en haar familie. De activiste zegt daarbij ook dat deze methode de handtekening van de archaïsche Makhzen draagt om een vrouw die stoort te doen zwijgen.

Volgens Nadia Yassine zijn het valse foto’s gemonteerd door de inlichtingendiensten. Nochtans beweert Houssine Yezzi, auteur van het artikel en de foto’s, in het dagblad Akhbar Al Yaoum dat alle foto’s en bewijzen echt zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team