Zoeken

Moordenaar Marokkaan die dochter wilde beschermen doet zelfmoordpoging in Franse cel

8 januari 2020 - 18:00 - Wereld

©

De moordenaar van Mustapha, een 44-jarige Marokkaan die in Frankrijk was vermoord omdat hij zijn dochter wilde beschermen, heeft een zelfmoordpoging gedaan en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Yassine sneed zichzelf de keel door en sneed ook zijn polsen open in de nacht van zaterdag op zondag in zijn cel in de gevangenis van Bous-d’Arcy.

De hulpdiensten waren toevallig ter plekke geroepen voor een andere gevangene die klaagde over pijn in de borst. Daardoor werd Yassine op tijd gevonden.

Volgens Le Parisien heeft de jongeman spijt van de moord op Mustapha en wilde hij daarom zijn leven beëindigen. Hij verkeert nog steeds in levensgevaar.

De jongeman wordt ervan verdacht Mustapha veertig keer met een mes te hebben gestoken en zijn lichaam in een park te hebben begraven. Hij gaf de feiten toe en vertelde dat het slachtoffer te veel interesse had getoond in zijn vrouw.

Maar volgens kennissen en familieleden was Yassine de schuldige en viel hij al enige tijd de tienerdochter van het slachtoffer lastig. De vrouw van Yassine en zijn schoonbroer hielpen hem het lichaam dumpen en werden ook gearresteerd.

Worstel jij met zelfmoordgedachten of maak jij je zorgen om iemand anders? Bel 0900-0113 of chat anoniem via www.113.nl

Bladna.nl