Zoeken

Moordenaar kleine Adnane vraagt vergiffenis

15 januari 2021 - 22:00 - Marokko

©

Woensdagochtend bood de moordenaar van Adnane Bouchouf zijn excuses aan aan de familie van de jongen, net voordat de rechters van het gerechtshof van Tanger hun vonnis velden. Hij beweerde ook dat hij het kind niet seksueel heeft misbruikt.

Dinsdagavond gaf de rechter nog een laatste keer de kans aan de verdachte om het woord te nemen. Daarna trokken ze zich terug om te beraadslagen. "Ik heb het kind meegenomen naar huis omdat ik het geld nodig had. Ik heb hem nooit seksueel misbruikt, en ik vraag om vergiffenis," zei hij vanmorgen.

"Ik zou graag een zuiver geweten willen hebben en ik wil de familie van het kind en het Marokkaanse volk vertellen dat hij flauwviel toen hij van de trap viel," vervolgde hij.

De moordenaar van Adnane Bouchouf is schuldig bevonden aan ontvoering, gedwongen opsluiting, aanranding van de eerbaarheid en moord met voorbedachten rade. Hij werd woensdagochtend ter dood veroordeeld. Zijn drie kamergenoten werden elk tot 4 maanden gevangenisstraf veroordeeld wegens "het verbergen van een misdaad" en "het niet aangeven van strafbare feiten".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team