Zoeken

Mohsin « op wereldreis » gaat met zijn vader door Iran backpacken

30 september 2016 - 15:30 - Marokko

©

Mohsin Amdaouech uit Gouda werd bekend van zijn 388 dagen lange wereldreis. Hij is intussen al een tijdje terug en wil weer op avontuur, maar deze keer met zijn zeventigjarige vader!

De jonge Marokkaan en zijn vader gaan door Iran backpacken en maken een tussenstop in Istanbul. Dat vertelt Mohsin zelf op zijn Facebookpagina:

De kogel is door de kerk en een droom komt daarmee uit! Ik vertelde vanochtend tijdens het ontbijt aan mijn vader dat wij over een kleine twee weken samen het vliegtuig in zullen stappen om te gaan backpacken door Iran, na een tussenstop in Istanbul.

Het zal InshaAllah de eerste keer zijn dat ik met mijn vader een reis maak. Mijn vader is net als ik een reisliefhebber. Tot op de dag van vandaag reist mijn vader nog steeds alleen de wereld rond. Hij inspireert mij door het feit dat hij ondanks eventuele beperkingen, zoals zijn leeftijd en taalbarrière , doet waar hij van houdt.

Het zal een bijzondere reis worden. Een reis tussen vader en zoon in een onbekend land. Een reis waar ik mijn vader op een andere manier zal leren kennen. Want hoe goed ken je je eigen vader eigenlijk? Het zal een reis worden tussen twee generaties, visies en ideologen. Een reis waar we dichterbij elkaar gaan groeien en een reis die wij bij voorbaat nooit zullen vergeten. Mijn vader is ook niet de jongste meer en daarom vind ik het zo mooi dat we dit samen gaan doen. Hoe vet is dat?! Father and son in Iran!

Een nieuw avontuur dus voor de jonge Marokkaan wiens reizen door tienduizenden fans worden gevolgd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team