Zoeken

Koning Mohammed VI leende vliegtuig aan Nicolas Sarkozy

19 augustus 2012 - 19:00 - Marokko

©

Koning Mohammed VI heeft zijn eigen vliegtuig ter beschikking gesteld van Nicolas Sarkozy en zijn vrouw Carla Bruni, om naar Kaap Negro, in het zuiden van Frankrijk, te gaan, zonder via Parijs te hoeven, aldus bladi.net.

Het voormalig presidentieel koppel, dat onlangs in Jnane Lekbir in Marrakech verbleef, een residentie van Koning Mohammed VI, vertrok eind juni vanuit Marokko naar Kaap Negro. Daar verbleven ze voor een paar dagen in een villa aan zee, eigendom van de familie van Carla Bruni.

Wel kan niet bevestigd worden of het om een vliegtuig van de persoonlijke vloot van Mohammed VI ging, of van een toestel van Royal Air Maroc.

Volgens een anonieme bron, ging het over een Gulfstream V, een privé-jet van koning Mohammed VI dat een paar jaar geleden met Amerikaanse anti-verdedigingsraketten is uitgerust.

Nicolas Sarkozy, die in juli een paleis heeft gekocht in de Palmentuin van Marrakech voor vijf miljoen euro, zou hierbij een voorsmaak hebben gekregen van de luxe dat hem opwacht als hij adviseur van Marokko wordt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team