Zoeken

Mohamed Salah mikpunt beledigingen omwille van kerstfoto

29 december 2020 - 16:00 - Sport

©

Mohamed Salah, de Egyptische sterspeler van Liverpool, heeft duizenden beledigingen ontvangen van internetgebruikers omdat hij Kerstmis vierde met zijn gezin.

Liverpool-speler Mohamed Salah leidde zaterdagochtend tot een controverse op Twitter met de publicatie van een foto waarop hij Kerstmis viert. De Egyptische spits maakte zijn moslim-fans op sociale media boos, nadat hij op kerstavond foto’s postte met zijn kinderen.

Niet iedereen vond de Tweet leuk vanwege het geloof van de Egyptische speler. Veel moslims merkten op dat Salah Kerstmis viert. Onder de foto komen er sinds donderdagavond vooral beledigingen te staan. Internetgebruikers plaatsen ook video’s waarin de speler kritiek krijgt vanwege zijn gedrag en waarin ze oproepen tot een bestraffing door zijn club.

Velen noemen Mohamed Salah ook geen echte moslim, maar sommige toeschouwers lieten niet na om dergelijke berichten aan de kaak te stellen: "Er zullen altijd schijnheiligen zijn die zeggen dat iemand geen moslims is", kunnen we ook lezen. De foto’s van de speler zijn ondertussen wel meer dan 15.000 keer geretweet en meer dan 200.000 keer ’geliked’.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team