Zoeken

Moeder en kinderen cel in voor moord in Marokko

15 januari 2015 - 22:35 - Marokko

©

De rechtbank in Oujda heeft een moeder en haar twee kinderen tot 15 jaar gevangenisstraf veroordeeld. Zij werden schuldig bevonden aan moord met voorbedachte rade.

De 51-jarige zoon, die de bijnaam Ouled L’farmlia draagt, zou de moord hebben gepleegd. Zijn moeder kreeg een voorwaardelijke straf omdat ze hem had geholpen. Ook zijn zuster was bij de moord betrokken. Zij verdween enkele dagen na de moord en werd dus bij verstek veroordeeld tot een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van 15 jaar.

Volgens het politierapport vermoordde Ouled L’farmlia in november 2013 een 36-jarige buurman die zijn zuster al maanden lastig viel. Zijn moeder en zuster hielpen hem de moord voor te bereiden schrijft ALM.

Zowel de dader als het slachtoffer waren bekend in het drugscircuit. Het gezin had herhaaldelijk aangifte gedaan tegen het slachtoffer, zonder succes. Ouled L’farmlia nodigde op 18 november 2013 het slachtoffer bij hem thuis "om vrede te sluiten". Na enkele glazen wijn stak hij het slachtoffer dood.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team