Zoeken

Mehdi Carcela naar Anzhi Makhachkala

2 september 2011 - 21:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Mehdi Carcela heeft net een contract getekend voor vier seizoenen bij de Dagestaanse club Makhachkala Anzhi, waar de Marokkaanse middenvelder Mbark Boussoufa reeds speelt.

Mehdi Carcela, 22, op de voet gevolgd door verschillende clubs waaronder Paris Saint Germain en Spartak Moskou, zegt voor Anzhi Makhachkala te hebben, gekozen vanwege de "kwaliteit van de spelers die er spelen".

"Mijn keuze was om naar Anzhi te gaan, ik had geen andere optie in mijn hoofd want mijn vriend Boussoufa speelt er. Ik ben erg blij om met hem te spelen", aldus Carcela op de officiële website van de Russische club.

De jonge speler maakte van de gelegenheid gebruik om dezelfde kritieken die Boussoufa had gekregen bij zijn vertrek naar Anzhi weg te leggen: "Wat betreft het geld, ik kan verzekeren dat Spartak me meer bood".

Carcela, auteur van 13 doelpunten vorig seizoen in de Belgische eerste divisie kampioenschap, werd zwaar gewond aan zijn gezicht tijdens een wedstrijd tegen RC Genk voor de Jupiler Pro League in mei.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team