Zoeken

Marrakech favoriete bestemming supersterren

20 april 2014 - 19:25 - Marokko

©

Marrakech staat in de top-3 van lievelingsbestemmingen van supersterren. Dat blijkt uit een recente ranking van het tijdschrift Gala.

Naast Rio de Janeiro en Barbados, is Marrakech ongetwijfeld één van de meest geliefde bestemmingen van acteurs, zangers en andere people. Marrakech is "zeer geliefd voor haar weelderige riads. Het Mamounia heeft uiteraard een speciaal plaatsje in het hart van sterren, maar ook andere paleizen zoals de Es Saadi trekken reizigers aan", schrijft Gala.

Ook de wereldbekende Djemaa El Fna plein mag niet vergeten worden. Het is het derde mooiste plein in de wereld en wordt jaarlijks door miljoenen toeristen bezocht.

Volgens Gala hebben meerdere wereldberoemde persoonlijkheden Marrakech gekozen als hun ’Marokkaanse fief’. Onder hen Leonardo DiCaprio , Clotilde Courau, Guillaume Gallienne en Jamel Debbouze.

Ook mag eraan herinnerd worden dat de rode stad jaarlijks met nieuwjaar tientallen bekende figuren verwelkomt. Zo vierden Real Madrid-aanvaller Karim Benzema en Amerikaanse popster Usher de overgang naar 2014 in Marrakech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team