Zoeken

Marrakech bruist: internationale celebs gespot

17 juni 2024 - 22:00 - Marokko

©

De zomer is in volle gang en dat betekent dat ook celebs graag naar warmere oorden trekken. Dit jaar is Marrakech een populaire keuze onder bekende sporters, die de okkerkleurige stad overspoelen.

Voetbalfans kunnen hun hart ophalen, want Karim Benzema, sterspeler van Al Ittihad, is gespot in Marrakech. De Fransman genoot onder meer van een potje voetbal met vrienden op een veldje net buiten de stad. Ook Saïd Benrahma, Algerijnse international die uitkomt voor West Ham, koos voor een vakantie in Marrakech.

Lees ook: Algerijnse voetballer Saïd Benrahma aangevallen na bezoek aan Marrakech

Liefhebbers van tennis kunnen op zoek gaan naar Maria Sharapova, voormalig nummer één van de wereld. De Russische deelde op sociale media foto’s van haar bezoek aan verschillende toeristische trekpleisters in Marrakech, samen met een groep vriendinnen.

Naast deze internationale sterren zijn ook Marokkaanse voetballers te zien in Marrakech. Hakim Ziyech, Bilal El Khannouss, Ismael Saibari en Abdessamad Ezzalzouli deelden allen foto’s van hun vakantie in de stad op sociale media in de afgelopen weken.

Lees ook: Maria Sharapova geniet in Marrakech (foto)

Marrakech is al jarenlang een geliefde bestemming voor beroemdheden. Vorig jaar genoten Kylian Mbappé en Achraf Hakimi, ex-ploeggenoten bij PSG, van hun vakantie in de rode stad. Ook Eduardo Camavinga (Real Madrid) en N’Golo Kanté (Chelsea) brachten er toen wat tijd door. En uiteraard Cristiano Ronaldo, die zelfs zijn eigen hotel in Marrakech heeft.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team