Zoeken

Marokko-Ivoorkust: alle Marokkanen die naar Abidjan reizen mogen het stadion binnen

10 november 2017 - 18:35 - Sport

©

Alle Marokkanen die naar Abidjan zullen reizen voor de wedstrijd van zaterdag tussen Marokko en Ivoorkust zullen het stadion binnen mogen. Dat verklaarde de voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond.

Fouzi Lekjaa vertelde tijdens een persconferentie dat de Marokkaanse voetbalbond met de Ivoriaanse voetbalbond had onderhandeld om genoeg kaartjes te hebben voor alle Marokkanen die de wedstrijd in Abidjan willen komen volgen. Dat geldt zowel voor de 3500 supporters die op vluchten van Royal Air Maroc naar Ivoorkust komen als voor hun landgenoten die in Ivoorkust wonen of nog degenen die vanuit Europa en Afrikaanse buurlanden komen.

De voetbalverantwoordelijke stelde dat "het probleem van de kaartjes opgelost was en tot het verleden behoorde". Hij bedankte de Ivoriaanse voetbalbond voor de goede samenwerking en verklaarde dat "wanneer de politieke betrekkingen voorbeeldig zijn de samenwerking in de sportsector enkel even voorbeeldig kan zijn".

Marokko speelt op zaterdag 11 november om 17:30 uur een beslissende kwalificatieduel tegen Ivoorkust voor het WK-2018 in Rusland. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Al Aoula en Arriyadia.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team