Zoeken

Marokko: gemeenteraadslid levend verbrand in auto

1 maart 2021 - 12:40 - Gemeenschap

©

Een gemeenteraadslid van Ben Maachou in de provincie Berrechid is bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Het slachtoffer werd levend verbrand in zijn auto.

Plaatselijke bronnen melden dat het lid met zijn auto frontaal tegen twee andere voertuigen, waaronder een pickup, botste. Het ongeval gebeurde op de weg tussen de gemeenten Oulad Abbou en Ben Maachou, ter hoogte van Douar Rhahla.

Het gemeenteraadslid zou te snel hebben gereden. Hij was op reis en keerde terug naar huis. Hij zou op een foute moment hebben ingehaald, waardoor hij op hoge snelheid met zijn auto tegen een aankomende voertuig zou zijn gebotst. Een aankomende pick-up reed tegen de twee verongelukte voertuigen waardoor er brand ontstond.

De auto van het lid, een Renault 19, brandde volledig uit. Het slachtoffer werd zwaar verbrand uit het voertuig gehaald en overleed iets later aan zijn verwondingen.

Al Akhbar schrijft dat de Koninklijke gendarmerie en de civiele bescherming ter plekke snelden om de slachtoffers te helpen. Meerdere gewonden werden naar het regionaal ziekenhuis van Settat afgevoerd. De bestuurder van de pick-up bleef ongedeerd. Hij werd in bewaring gesteld. Een onderzoek zal meer duidelijkheid moeten geven over de omstandigheden van het ongeval.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team