Zoeken

Marokko: celstraf voor gijzelen wereld-Marokkaanse

27 december 2019 - 18:10 - Marokko

©

Drie leden van eenzelfde familie zijn door het hof van beroep in Tanger tot 4 en 6 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor seksuele misbruik, ontvoering en gijzeling van een minderjarige.

Het voorval vond in augustus dit jaar in Assilah plaats. Het slachtoffer, een in Spanje wonende tienermeisje, ontmoette de 20-jarige hoofdverdachte op Facebook in mei.

Tijdens een korte vakantie in augustus accepteerde ze om met hem naar zijn huis te gaan. Alles verliep goed en de twee bleken de perfecte liefde te beleven.

De situatie liep uit de hand toen de vader van het meisje ontdekte wat er aan de hand was. Hij deed aangifte tegen de twintiger en zijn familie bij de politie.

Om een schandaal te voorkomen besloten de moeder en de zus van de jongeman het koppel bij hun buren te verstoppen. Ze werden er tegen hun wil vastgehouden en werden pas meerdere dagen later door de politie bevrijd.

Voor deze feiten werd de jongeman tot 6 jaar gevangenisstraf veroordeeld terwijl zijn moeder en zijn zus 4 jaar gevangenisstraf opgelegd kregen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team