Zoeken

Marokkaanse zangeres Najat Aatabou gescheiden

21 oktober 2020 - 14:20 - Marokko

©

De ster van het Marokkaanse lied Najat Aatabou kondigde aan alle huwelijks- en professionele relaties met Mourad Hadri te hebben verbroken. De aankondiging deed de zangeres via haar Instagram-account.

Het paar ging uit elkaar na elf jaar huwelijk. Op professioneel vlak werkte het echtpaar al veel langer. De nu zestigjarige artiest trouwde in 2009 met haar manager Hadri. Op haar Instagram-account deelde zij haar nieuwe privésituatie mee. "Na een diepe en rustige reflectie besloten Mourad en ik een einde te maken aan ons huwelijk. Daarom is hij ook niet langer mijn manager."

De zangeres gaf aan dat alle professionele verzoeken direct naar haar gemaild kunnen worden. "Bedankt allemaal voor jullie liefde en begrip," eindigt de zangeres haar post.

Het was in de Franse Montreuil, dat de twee elkaar voor het eerst ontmoetten. Hun verhaal begon met liefde op het eerste gezicht. De ex-man en manager van de zangeres vertelde in het verleden hoe hij in de ban was geraakt van de charme van Najat Aatabou.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team