Zoeken

Marokkaanse voetbalbond kwaad op bondscoach Hervé Renard

17 november 2016 - 13:45 - Sport

©

Tussen Hervé Renard en de Marokkaanse voetbalbond gaat het niet meer even vlotjes. De bondscoach en de baas van de Marokkaanse voetbalbond Faouzi Lakjaa hadden eerder deze week een gespannen meeting.

Tijdens de vergadering moest er worden gesproken over de wedstrijd van de Atlas Leeuwen tegen Ivoorkust. Het gesprek kreeg echter een heel andere wending volgens sportsite Lionsdelatlas.

Hervé Renard zou kritiek hebben gekregen over zijn gedrag en zijn uitspraken over het Marokkaans elftal. Renard verklaarde tijdens een persconferentie namelijk dat Marokko dringend topspelers nodig had om te hopen op goede resultaten. Zijn verklaringen werden echter als beledigend beschouwd door Faouzi Lakjaa, die hem eraan herinnerde dat het zijn taak was om goede spelers te vinden.

De bondscoach kreeg ook opmerkingen over zijn relatie met de Marokkaanse media. Hij wordt ervan beschuldigd te weinig tijd te besteden aan Marokkaanse journalisten, terwijl hij dat wel doet met buitenlandse media. Sinds zijn benoeming tot bondscoach gaf hij slechts twee interviews aan Arriyadia en Al Aoula.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team