Zoeken

Marokkaanse thee

Marokkaanse thee
Ingrediënten

 een volle eetlepel groene thee
 een handvol munt
 kokend water
 suiker

Kook het water. Doe de eetlepel groene thee in een theepot en overgiet met een beetje heet water. Laat 2 minuten rusten en giet dan het water weg.

Doe de gewassen munt en de suiker (naar smaak) in de theepot. Vul de theepot met heet water en laat even opwarmen op een laag vuurtje.

Om de thee te mengen, vul een theeglaasje vol en giet deze terug in de theepot. Doe dit tweemaal. Laat de thee een paar minuten rusten voor een sterkere smaak.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 15 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team