Zoeken

Marokkaanse gebruikt als slaaf in Frankrijk

21 januari 2012 - 09:25 - Wereld

©

Een 24-jarige Marokkaanse is gedurende negen maanden opgesloten, mishandeld en verkracht door haar man en haar schoonvader in Châlons-en-Champagne, Frankrijk.

De jonge vrouw, verpleegster, was in 2008 getrouwd met een Frans-Marokkaan. Bij haar aankomst in Frankrijk werd ze onmiddellijk opgesloten en werden haar papieren afgepakt.

Regelmatig geslagen en verkracht door haar man, is ze door haar schoonfamilie als slaaf gebruikt. Ze zegt ook seksueel te zijn misbruikt door haar schoonvader.

In maart 2010 vertelde het slachtoffer aan haar man dat ze zwanger was. Hij sloeg haar urenlang hopend op een miskraam. Een buurvrouw belde toen de politie.

De man riskeert twee jaar gevangenis waarvan 18 maanden voorwaardelijk. De plaatsvervangende officier van justitie heeft ook nog zes maanden voorwaardelijke celstraf geëist voor de schoonvader.

Het slachtoffer, moeder van een te vroeg geboren jongetje, werd verstoten door haar eigen familie. Ze woont nu in een opvangtehuis en probeert een normaal leven terug te vinden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team