Zoeken

Marokkaanse kickbokskampioen uit Den Haag mee op boot Koning Mohammed VI

3 september 2014 - 22:38 - Marokko

©

Ismael Ben Ali, Marokkaanse kickbokskampioen uit Den Haag, heeft deze zomer een bijzonder leuke ontmoeting gehad. Hij maakte kennis met Koning Mohammed VI voor de kust van Al Hoceima en mocht zelfs op zijn boot. Ismael Ben Ali stuurde ons een exclusieve foto met de Koning.

De jonge vechter verbleef tijdens zijn vakantie tussen Tanger en Al Hoceima. Tijdens een tripje met zijn jetski voor de kust van de noord-Marokkaanse stad zag hij Koning Mohammed VI. Omdat niemand in de buurt mocht komen, sprong Ismael van zijn jetski en zwom tot de boot van de Koning.

Hij werd met een brede glimlach door de monarch verwelkomd en mocht even op de boot om een foto te maken. De Koning vroeg hem hoe zijn vakantie in Marokko verliep en of hij problemen was tegengekomen tijdens zijn verblijf.

Marokkaanse kickbokskampioen Ismael Ben Ali met Koning Mohammed VI

Selfie Koning Mohammed VI

Een selfie van Koning Mohammed VI met een Marokkaans meisje in Parijs zorgde eerder deze week al voor veel enthousiaste reacties op sociale netwerken. De Marokkaanse Koning vindt het helemaal niet erg om op de foto te gaan met onbekenden. Hij bewees het tijdens zijn bezoeken aan Tunesië, Frankrijk, Senegal of nog de Verenigde Staten.

Tijdens zijn laatste bezoek aan Tunesië verschenen tientallen foto’s en video’s van Mohammed VI met Tunesiërs op het internet. De "cool King" was toen met slechts enkele lijfwachten in de straten van Tunis gaan wandelen. Tunesiërs spraken na zijn bezoek vol lof over de Koning. "Mohammed VI is bescheiden, eenvoudig en spontaan..." In Tunis werd Mohammed VI tijdens zijn uitstapjes vergezeld door zijn zoon Kroonprins Moulay Hassan en zijn broer Prins Moulay Rachid.

Vorig jaar werd door het koningshuis besloten om de Koning Mohammed VI en zijn familie een moderner imago te geven. De veranderingen werden duidelijk na de publicatie van foto’s van de Koning bij vrienden in Afrika, in een Jordaanse vluchtelingenkamp voor Syriërs, of nog tijdens het bezoek van de Franse president François Hollande.

Ismael Ben Ali vecht binnenkort voor de Europese titel

Ismael Ben Ali

Ismael Ben Ali is een jonge kickbokser met Marokkaanse roots geboren in Den Haag. Hij is momenteel Nederlandse kampioen -70 kg en komt uit voor Marokko. Eind november mag hij in Den Haag voor de Europese titel vechten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team