Zoeken

Marokkaan vermoordt vrouw in bijzijn kinderen in Italië

28 november 2020 - 16:20 - Wereld

©

Een dertigjarige Marokkaanse vrouw is in de Italiaanse stad Cadoneghe vermoord door haar man in bijzijn van haar drie kinderen. Treurig genoeg gebeurde dit op de internationale dag tegen geweld tegen vrouwen.

De lokale media melden dat de vrouw door haar 39-jarige man werd doodgestoken. Er waren al eerder meldingen van huiselijk geweld bij het gezin. De meldingen waren bekend bij de politie.

Het echtpaar was tien jaar getrouwd en had samen drie kinderen. De man zou ziekelijk jaloers zijn. De vrouw onderging een abortus vanwege gezondheidsredenen. Volgens de man zou er een andere reden zijn geweest. De vrouw deed al in oktober een melding naar de gezinssituatie. Ook waren er in het huis voor de zekerheid camera’s geplaatst om het geweld van de man vast te leggen.

De burgemeester van de stad Cadoneghe, Marco Schiesaro, bracht een bezoek aan de kinderen. Hij deelde zijn medeleven en bevestigde dat er al eerder meldingen van huiselijk geweld waren. "Op 5 oktober heeft de vrouw een melding gedaan. Ze gaf aan dat haar echtgenoot haar wilde neersteken," vertelt de burgemeester.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team