Zoeken

Marokkaan in Dubai opgepakt voor rijden onder invloed met gestolen taxi

31 januari 2019 - 14:00 - Wereld

©

Bijna te gek om waar te zijn. En Marokkaanse onderdaan werd in september in Dubai gearresteerd voor het rijden onder invloed van alcohol met een gestolen taxi.

Volgens The National stond de man dinsdag terecht voor rijden onder invloed, geweld en vernieling.

Het incident dateert van 23 september vorig jaar. Na een nachtje feesten stapte de 24-jarige man in een taxi. De Pakistaanse chauffeur zette hem nabij een villa af. De twintiger stapte uit en vertelde dat hij geld ging halen om hem te betalen.

Na enkele minuten wachten stapte de ongeduldige chauffeur uit zijn auto en liet de motor draaien. Hij zag toen dat de jongeman de ruit van een andere auto probeerde in te slagen en hij greep in. Na een korte woordenwisseling sprong de jonge Marokkaan in zijn taxi en reed weg. Hij eindigde zijn rit iets verder tegen de garagepoort van een andere villa.

Bij aankomst van de politie viel de twintiger de agenten aan die hem wilden meenemen. Hij vernielde ook de politiewagen.

Voor de rechter verklaarde de jongeman dat hij zich niets herinnerde van die avond. De rechtbank doet uitspraak op 19 februari.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team