Zoeken

Khaled vindt verloren tas vol geld en bezorgt die terug

4 maart 2024 - 20:00 - Wereld

©

Een hartverwarmend verhaal uit Vernon, waar Khaled (46), een werkloze vader van tweelingdochters, een tas met een groot geldbedrag vond en die dankzij zijn vindingrijkheid en behulpzaamheid terugbezorgde aan de rechtmatige eigenaar.

Khaled vond de tas enkele weken geleden op straat. In de tas zat een portemonnee met diverse kaarten, waaronder een identiteitskaart en bankpassen, en een aanzienlijk geldbedrag. Zonder telefoonnummer op de kaarten besloot Khaled ’s avonds naar het adres op de identiteitskaart te gaan, in de hoop de eigenaar te vinden.

Lees ook: Spanje: eerlijkheid jonge Marokkaan beloond

Daar trof hij een vrouw aan die hem hielp de eigenares te vinden. Met behulp van een dokterbriefje in de tas vonden ze de naam en het adres van de eigenares: Gloire, een 22-jarige studente. De volgende dag ging Khaled naar haar huis, maar trof haar daar niet aan.

Monique belde met Gloire en gaf haar Khaled’s nummer. De ontmoeting tussen Khaled en Gloire was emotioneel. "Ik ben studente rechten in Rouen en woon bij mijn ouders," vertelde Gloire. "Ik had net geld van de bank gehaald voor de rest van de maand, en dit was alles wat ik had. Ik weet niet wat ik had gedaan zonder dit buitengewoon geluk dat iemand zo eerlijk was om mijn tas terug te bezorgen."

Lees ook: Marokkaan vindt verloren tas vol geld terug in Spanje

Khaled’s onbaatzuchtige daad bracht Gloire tot tranen. "Mensen zoals Khaled zijn zeldzaam," zei ze. "Hij heeft mijn geloof in de mensheid hersteld."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team