Zoeken

India: man vermoordt peuter om vloek van Marokkaanse te verbreken

15 september 2019 - 13:30 - Wereld

©

Een man heeft in India de 3-jarige dochter van een van zijn vrienden door het raam gegooid om een vloek te verbreken die een Marokkaanse vrouw tegen hem had uitgesproken.

HuffPost bericht dat de dader, Anil Chugani, met voorbedachte rade had gehandeld. Hij had in mei dit jaar zijn plan om het kind te vermoorden in zijn dagboek geschreven.

Chugani vertelde na de moord dat hij "een goddelijke boodschap" had gekregen en dat hij een "menselijk offer" moest doen. Hij had aan zijn vriend gevraagd of hij met diens kinderen mocht spelen omdat hij zich alleen voelde.

De vriend stemde daarmee in en stuurde zijn tweelingdochters van 3 jaar en zijn zoontje van 6 jaar met hun babysitter naar het appartement van Chugani. De man nam het jonge slachtoffer mee om haar handen te wassen en maakte van de gelegenheid gebruik om haar door het raam te gooien. Het kind viel zeven verdiepingen naar beneden en overleed dezelfde avond aan haar verwondingen. Dankzij de babysitter kon worden voorkomen dat hij ook het tweede meisje door het raam gooide.

Anil Chugani vertelde aan de politie dat hij meerdere jaren in Marokko had gewoond en dat een Marokkaanse vrouw hem had behekst zodat hij zelf geen kinderen zou kunnen krijgen. Hij werd aangeklaagd voor moord met voorbedachte rade.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team