Zoeken

Man 15 jaar cel in voor incest met dochter in Marokko

2 mei 2015 - 21:02 - Gemeenschap

©

Een man is deze week door de rechtbank van Rabat tot 15 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor incest. De man misbruikte zijn eigen dochter jarenlang en liet zelfs haar maagdenvlies herstellen om haar uit te huwelijken.

De vader, afkomstig uit Ouazzane, begon zijn dochter te misbruiken toen ze 15 was. Telkens als zijn vrouw en twee zonen het huis verlieten, misbruikte hij zijn eigen dochter.

Volgens Al Akhbar vertelde het slachtoffer aan de politie dat ze eerst dacht dat haar vader gewoon affectie toonde toen hij haar een knuffel of kus gaf. Na een tijdje begon hij haar echter te misbruiken en bedreigde haar om haar het zwijgen op te leggen.

In mei 2014 kwam iemand het slachtoffer ten huwelijk vragen. De vader stemde in met het huwelijk en liet zijn dochter een maagdenvlies hersteloperatie ondergaan in een kliniek in Salé. De dag van het huwelijk besefte de bruidegom echter dat er iets mis was. Zijn kersverse vrouw vertelde hem toen alles. De politie werd gewaarschuwd en de vader gearresteerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team