Zoeken

Hagenaar Ismael Ben Ali Europees kampioen kickboksen

30 november 2014 - 23:08 - Sport

©

Ismael Ben Ali beloofde vooraf een ware show te geven en hij hield woord. Tijdens het kickboksgala Fightsense 6 van zaterdagavond vocht ’The Prince of The Hague’ zich in drie rondes langs zijn sterke opponent David Dorn en sleepte daarmee de Europese titel binnen.

In een prachtige ambiance liet de 21-jarige Hagenaar zien dat hij de titel meer dan waard is en dat je met incasseringsvermogen, wilskracht en vechtlust een gevecht in je voordeel kunt beslissen.

The Prince begon zijn partij geconcentreerd. Met hoge trappen probeerde hij in de eerste ronde zijn tegenstander te verassen en punten te scoren. Dit lukte de jonge Hagenaar van Marokkaanse afkomst goed. Met mooie stootcombinaties maakte hij de puntentelling voor de jury erg makkelijk.

In de tweede ronde zwakte de concentratie van de vechter uit de Fightclub 070 stal wat af. Dit zorgde ervoor dat de laatste ronde de beslissing zou brengen. Ismael Ben Ali herpakte zich op een prachtige wijze en gaf de vele toeschouwers waar voor hun geld. Ismael leefde in de laatste ronde op en sloeg de overwinning naar zich toe.

target="_blank">BladnaNl

Ismael Ben Ali

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team