Zoeken

France Quarteron bestookt Badr Hari met beledigingen

7 november 2014 - 20:54 - Sport

©

Patrice Quarteron is niet bepaald zacht geweest in een interview over zijn afgelast gevecht tegen de Marokkaanse kickbokser Badr Hari. Racist, communitarist, alcoholdrinker... zo beschrijft de Franse kickbokser Badr Hari.

Patrice Quarteron, onbekend tot enkele maanden geleden, heeft het incident van vorige maand in Dubai nog niet verwerkt. Zodra hij de kans krijgt, spreekt hij erover. In een interview met Télé Sud zegt de vechter wat hij echt denkt van de annulering van het gevecht in Dubai. En van Badr Hari zelf uiteraard...

Zo is hij ervan overtuigd dat Badr Hari gewoon bang was om tegen hem te vechten en daarom op het laatste moment een dom excuus heeft gevonden om het gevecht te annuleren.

Mogelijk ontmoeten de twee kampioenen zich toch nog in de ring. Er wordt veel gesproken over een kickboksgala in het Marokkaanse Kenitra in juni volgend jaar. Quarteron gelooft er echter niets van. Wij en vele fans van Badr Hari willen er wel in geloven en eindelijk het "gevecht van de eeuw" meemaken.

Interview van Quarteron (in het Frans)

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team