Zoeken

Gruwelijke ontdekkingen in Nador

11 april 2024 - 23:00 - Marokko

©

In de nacht van dinsdag op woensdag werden in Nador twee gruwelijke ontdekkingen gedaan. In een woning in Ehdadnen werd het lichaam aangetroffen van een 40-jarige man die vermoedelijk zelfmoord pleegde door verhanging. In hetzelfde huis werd ook het lichaam van een 20-jarige man gevonden, die naakt was en sporen van geweld vertoonde.

De 40-jarige man werd aangetroffen in een huis dat eigendom is van een Marokkaan die in het buitenland woont. De gendarmerie en de autoriteiten werden gealarmeerd en kwamen ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Uit onderzoek bleek dat de man alleen woonde in een nabijgelegen woning.

Lees ook: Man in Tanger pleegt zelfmoord na verraad van zijn vrouw

In die woning troffen de agenten het lichaam aan van de 20-jarige man. Hij was naakt en had een steekwond en kneuzingen. Het parket van Nador heeft een onderzoek geopend om de oorzaken en omstandigheden van beide sterfgevallen te achterhalen.

De gendarmerie, bijgestaan door de autoriteiten en de wetenschappelijke politie, doorzocht de woning van de 40-jarige man. Ze vonden een grote gasfles die niet was aangesloten, een groot mes en een pikhouweel waarmee een gat was gegraven in een kamer van de woning.

Lees ook: Marokko: man steekt zichzelf in brand omdat vrouw weigert terug te komen

De onderzoekers schatten dat de 20-jarige man al minstens een dag dood was. De lichamen van beide mannen zijn overgebracht naar het mortuarium van het Hassani-ziekenhuis voor autopsie. De exacte doodsoorzaak moet nog worden vastgesteld.

Worstel jij met zelfmoordgedachten of maak jij je zorgen om iemand anders? Bel 0900-0113 of chat anoniem via www.113.nl

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team